كمپوست قارچ دكمه اي چگونه توليد مي شود؟

مطالب مفيد درمورد پرورش قارچ

كمپوست از كاه و كلش گندم، آب، كود مرغي و سنگ گچ تشكيل شده است. ابتدا كاه و كلش در آب خيسانده مي شود.كود مرغي با سنگ گچ مخلوط مي شود و اجزا به داخل ميكسر (دستگاه مخلوط كن) هدايت مي شوند، مخلوط به توده هاي بزرگ كمپوست حركت داده مي شود.

يك واكنش شيميايي كه همان تخمير هوازي است، در توليد كمپوست رخ مي دهد. از آنجايي كه دما افزايش مي يابد، كمپوست بايد به طور مكرر زيرورو و آبياري شود و اين كار خيلي ضروري است زيرا دما مي تواند تا بالاي ۸۰ درجه هم برسد (خيلي داغ).

وقتي تركيبات كمپوست آماده شد، در رديف هايي براي پاستوريزه شدن آماده مي شود، بعد از ۱۲ روز، كاه و كلش نرم تر شده و به رنگ قهوه اي شكلاتي تغيير رنگ مي دهد.

كمپوست به چندين تونل مخصوص جهت تيمار گرمايي منظور همان پاستوريزه كردن انتقال داده مي شود، تيمار گرمايي (پاستوريزه كردن) حشرات و باكتري هاي ناخواسته را حذف مي كند، هواي كنترل شده اي كه براي گرم كردن و خنك نمودن كمپوست استفاده مي شود آن را استريل مي كند.

در نهايت كمپوست آماده است كه با ميسيليوم (اسپان) مخلوط شود، بذرهايي كه شامل ميسيليوم هست با كمپوست مخلوط مي شود و اين شروع رشد در كمپوست خواهد بود و پايه هاي قارچ شكل مي گيرد. در آخر كمپوست به صورت بلوك و يا بار فله اي از مزرعه خارج مي شود.

ويدئو : كليك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.