در طول شوك دهي از تقاطع ريسه ها، گره ها تشكيل مي شوند. در اين مرحله با تأمين رطوبت در حدود ۹۵% از خشك شدن و از بين رفتن ريسه ها و گره ها جلوگيري به عمل مي آيد ولي پس از بزرگ تر شدن پين ها و در حدود نخودي شدن با كاهش رطوبت محيط، عمل تبخير سطحي انجام و به دنبال آن جذب آب و مواد غذايي به وسيله پين ها انجام مي شود و اين موضوع باعث رشد بيشتر پين ها خواهد شد.
به طور كلي عوامل زيادي در تشكيل پين هدها موثر هستند عواملي كه مي تواند پين دهي را كم و يا زياد كند، از جمله اين عوامل مي توان به شرايط محيطي، فعاليت كمپوست، واريته بذر مورد استفاده، باكتري هاي موجود در خاك پوششي، بافت خاك پوششي و آبياري اشاره نمود.
براي ديدن ادامه مطلب كليك كنيد...
- چهارشنبه ۰۶ مرداد ۹۵ ۱۶:۰۵
- ۵ بازديد
- ۰ نظر